Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
MK: Régen várt siker Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. április 06.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone csapata számára mind szakmai, mind szervezési szempontból teljes mértékben az eltervezettek szerint alakult a Magyar Kupa hétvége. Siti Bea értékelő írásában ki is hangsúlyozta annak a jelentőségét, hogy a csapat teljesítette azt, amiért Győrbe utazott. Kicsi – mint másodedző és technikai igazgató – mindkét területen jelentős szerepet vállalt a sikerből.

Tovább...
 
Szombaton Székesfehérvárott lép fel a válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 06.

ImageIsmét élőben láthatják a székesfehérvári jégkorongbarátok a magyar válogatottat: április 9-én, szombaton 19:00-tól Szlovénia nemzeti csapata érkezik a Koronázóvárosba. Ted Sator szövetségi kapitány hétfőn este keretet szűkített, megköszönte Jobb Dávid, Berta Ákos, Jánosi Csaba, Somogyi Balázs és Vaszjunyin Artyom munkáját. Kedden csatlakozott a többiekhez Holéczy Roger, Horváth András, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Palkovics Krisztián, Szuper Levente, Tokaji Viktor és Vas Márton, így majdnem teljes kerettel dolgozik az amerikai szakember és stábja.

Tovább...
 
Szombaton kezdődik a play-off Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 05.

ImageÁprilis 9-én, szombaton kezdetét veszi a rájátszás. A három győzelemig tartó párharcban a Falco lesz az Albacomp kosárlabda csapatának ellenfele. A rájátszás első körének időpontjai: 2011. április 9. szombat 18.00 Albacomp - Falco, 2011. április 12. kedd 18.30 Falco - Albacomp, 2011. április 15. péntek 19.00 Albacomp - Falco, 2011. április 18. hétfő 18.30 Falco - Albacomp (ha szükséges), 2011. április 20 szerda 19.00 Albacomp - Falco (ha szükséges). A rájátszás első körének további párosításai: Szolnok - Pécs, ASE - ZTE, Körmend - Kecskemét.

 
Biztató kezdet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 05.

ImageA magyar jégkorong-válogatott több alapemberét nélkülözve is magabiztosan érvényre juttatta az osztálykülönbséget Horvátország ellen. Magyarország – Horvátország 7–1 (2–0, 2–1, 3–0) / Zalaegerszeg, 490 néző, vezette: Babic, Kész, Wolf / Magyarország: Bálizs (Rajna) – Szirányi B., Svasznek, Benk, Sikorcin, Kiss Á. – Hegyi Á., Pozsgai, Azari, Galanisz, Magosi – Jobb, Orbán, Tóth A., Berta, Vaszjunyin – Kiss Dániel, Láda B., Jánosi, Nagy G., Somogyi.

Tovább...
 
MK: Teljesítettük a küldetést! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. április 05.

ImageÁlomszerűen kezdte, és álomba illően zárta az Alcoa FKC RightPhone a Magyar Kupa bronzmeccsét. Három perc alatt 4-0-ra elhúztak, és az egész meccsen mindössze hat percen keresztül álltak vesztésre a fehérváriak a Syma-Váci NKSE elleni összecsapáson, melyet 27-24-re nyert az FKC. A vasárnapi győzelemmel teljesítettek a céljukat Mihály Attila tanítványai: megszerezték a klub történetének második MK-érmét!

Tovább...
 
Négy játszmában maradt alul a Felsővárosi Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 04.

Image3-1-es vereséget szenvedett a Felsővárosi Masita FRKE a Nyíregyházi FRK ellen az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 12-14. helyekért zajló rájátszásának második körében. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a végeredmény alapján látszólag sima mérkőzés nem volt teljesen izgalommentes: az első, a harmadik és a negyedik játszma is 25-22-re végződött. Nyíregyházi FRK – Felsővárosi Masita FRKE 3-1 (22, 14, −22, 22) / Fehérvár: Deli, Takács, Nagy B., Neukum, Halász, Popovits Csere: Kővári, Nagy R.

 
Kiváló sportolók az István Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. április 04.

ImageVilágversenyre kapott meghívást Szabó Dániel atléta. - Elismerésre méltó eredményt értek el az István Király Általános Iskola sportos tanulói. Egy hetedik osztályos atléta kiváló budapesti szereplése után egy ankarai világversenyre kapott meghívást, a fiú kézilabdacsapat pedig bejutott az országos döntőbe.

Tovább...
 
A város most sem hagyja magukra a sportegyesületeket Nyomtatás E-mail
Írta: Hagymásy András   
2011. április 04.

ImageA magyar sport zászlóshajói működnek Székesfehérváron. – Együttérez a három sportklubbal Székesfehérvár Önkormányzata és most sem hagyja magukra őket - erre dr. Cser-Palkovics András polgármester tett ígéretet az egyesületeknek. Mindemellett fontos tisztázni, hogy az önkormányzat – néha erején felül – eddig is a legnagyobb támogatója volt a város sportéletének. A mostani nehéz helyzet előidézője pedig egy mindenkin kívül álló ok: egy elhúzódó európai uniós döntés.

Tovább...
 
Eric Johansson egy plusz egy évre aláírt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 04.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 örömmel ad hírt arról, hogy újabb egy évre elkötelezte magát a klub mellett a kiváló center, a svéd-kanadai Eric Johansson! - Évértékelő sajtótájékoztató – súlyponti bejelentéssel. Akár ezt a felütést is adhatjuk a legutóbbi összejövetelnek, ahol a hocky klub vezetői a mögöttük hagyott bajnoki idényen túl immár a jövőről is ejtettek néhány nagyon fontos szót. Elöljáróban szögezzük le a leglényegesebbet: immár hivatalosan is kijelenthető, hogy Eric Johansson 1+1 éves szerződést írt alá a Sapa Fehérvár AV 19-hez.

Tovább...
 
Évzáró bankett Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 29.

ImageHétfőn este jó hangulatú vacsorával búcsúztatta a 2010/2011-es klubszezont a Sapa Fehérvár AV19. Az idény azonban még korántsem ért véget, hiszen inenntől kezdve a válogatotté a főszerep a magyar jégkorongban. - Finom vacsora melletti kedélyes beszélgetéssel vettek búcsút egymástól a Sapa Fehérvár AV19 játékosai, edzői, vezetői, szponzorai és munkatársai. Kemény évet hagyott maga mögött az egyesület, megannyi nehézséggel, küzdelemmel és emlékezetes pillanattal.

Tovább...
 
"A Csapatért, Bettiért és magamért" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. március 29.

ImageA szombati, Veszprém Barabás KC elleni győztes mérkőzésen Rádl Tímea volt a „meccs embere“. Az Alcoa FKC RightPhone csapatkapitánya Horváth Bernadett sérülése után egyedül maradt beálló poszton, szinte hibátlanul – hat gólt szerezve és remekül védekezve – megoldotta a feladatát, és kulcsszerepet játszott a fontos siker elérésében.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5237 - 5247 / 7449